Restaurant & Hotel Hoog Holten

Verscholen in de bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug, ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten. Ver weg van de dagelijkse drukte en toch goed bereikbaar met auto of trein: hier is het heerlijk genieten van de uitstekende keuken (lid van de Jeunes Restaurateurs d’Europe) en onze veelgeprezen gastvrijheid.

Niet voor niets begint onze naam met Restaurant: lekker eten, een mooi glas wijn en lang tafelen, dat is culinair genieten. Er wordt door chef-kok Bastiaan Pruijssen internationaal en verrassend gekookt. Naast een wisselende ŕ la carte kaart, kunt u ook kiezen voor een Jeunes Restaurateurs surprise menu. Gastheer Joseph Dovermann zorgt voor een mooie passende wijn bij de gerechten.

Door de bijzondere ovale vorm van het restaurant heeft u prachtig uitzicht op de bostuin. Voor een diner met meer privacy is er de intieme bibliotheek of de Green Room.
Het nieuwe terras behoort tot de mooiste plekjes van Nederland. Hier zie je geen auto’s maar eekhoorntjes, konijnen en veel, heel veel vogels die een vast stekje hebben in een van de vele bomen of vogelhuisjes.
 
Centraal gelegen en goed bereikbaar met auto of trein is Hoog Holten de perfecte locatie voor vergaderingen. Tot tien personen in de inspirerende bibliotheek, met maximaal 25 personen in de Green Room of Forest Room en tot 70 personen in de nieuwe Garden Room.
De drie grote vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en overal in het hotel kunt u draadloos internetten. Op zondag is de voorovernachting gratis.

Het hotel heeft 24 gastenkamers: van comfortabel tot heerlijke luxe!

Remco en Hanneke Vermeulen
 
Voor meer informatie kunt u terecht op onze site http://www.hoogholten.nl
 

Routeplanner


Vul uw adres in, en klik op "geef routebeschrijving". In een nieuw venster krijgt u een routebeschrijving te zien naar Restaurant & Hotel Hoog Holten.